Stekers & Bundels

Stekers & bundels.

Kunstpalm.nl biedt een ruim assortiment van diverse groene en gevlekte blad Stekers & Bundels aan. Deze Stekers en Bundels zijn van mooie tot uitzonderlijk realistische kwaliteit.

Deze Stekers & Bundels zijn heel op praktisch om op een snelle wijze veel groene decoratie toe te voegen. De stekers en bundels zijn makkelijk vast te zetten in bijvoorbeeld een plantenbak, tegen een wand of paal.

De Stekers & Bundels worden veel gebruikt als decoratie binnen bijvoorbeeld de horeca, etalages, terrassen, balkons en overkappingen.

We bieden zowel de bekende kunst hedera en kunstklimop bundels aan maar ook heel andere stekers zoals liaan bladeren, druivenblad stekers of peperonia bundels.

Informatie Stekers & Bundels.

Kortom een leuk assortiment van hoogwaardige kwaliteit. We bieden ook kunstplanten bundels aan die geschikt zijn voor buitengebruik.

Alle producten binnen deze pagina zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving om een zo goed mogelijk beeld van het product weer te geven. Ook zijn alle stekers en bundels voorzien  van een lengte aanduiding, de gebruikte materialen en of ze geschikt zijn voor buiten of binnen gebruik. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid van deze stekers op voorraad en bieden daarbij interessante kortingen aan wanneer u meerdere stuks van een product aanschaft. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment kunstbloemen aan. Indien u vragen heeft over deze producten kunt u altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via een bericht op de website achter te laten, een telefoontje of een mail naar info@kunstpalm.nl  Wij proberen altijd zo snel mogelijk een goed antwoord te geven binnen tenminste 24 uur. Meestal heeft u binnen enkele uren al een bericht terug ontvangen.

Toont alle 35 resultaten