Grote Japanse Kunst Bloesemboom Wit 260cm

423,50 350,00 excl.

XL witte bloemenboom

Met natuurlijke stammen

Grote volle kruin

Uitverkocht

Aantal Korting
tot producten 0,00

Beschrijving

Grote Japanse Kunst Bloesemboom Wit 260cm.

Deze Grote Japanse Kunst Bloesemboom Wit 260cm boom is voorzien van een grote kruin vol witte bloesem takken.

De boom is opgebouwd uit drie aan elkeer verbonden boomstamme. Deze stammen zijn omwikkeld zijn met echt kronkelend liaanhout. In de kruin lopen de takken wijder uit. De witte bloesemtakken beginnen ongeveer op 160cm hoogte.  Bovenin is de boom  260cm hoog. De Grote Japanse Kunst Bloesemboom Wit 260cm is in het midden van de kruin ongeveer 160cm breed. De stammen zijn vastgezet op een houten grondplaat. Deze grondplaat is 40 x 40cm en eenvoudig te plaatsen in bijvoorbeeld een grote plantenbak of op een pilaar.

Dit groot formaat witte bloesem boom wordt in zijn geheel bezorgd maar is na uitpakken wel nog makkelijk hanteerbaar.  Niet te zwaar en makkelijk te tillen door één persoon. Je kunt de takken eenvoudig in model buigen en na het plaatsen heb je er verder geen werk meer aan.

De Grote Japanse Kunst Bloesemboom Wit 260cm is in Aziatische landen zeer bekend en geliefd. In Europa is deze kunstboom bekend als Prunes ook wel kersenbloesemboom. Ze worden ook in Europa steeds meer gebruikt als vrolijke en zonnige decoratiesin etalages, winkelpanden en showrooms.  Het zijn echt grote opvallende en kleurrijke bomen.

Deze grote bloembomen worden bezorgd in een een grote hoes door een vervoerder welke gespecialiseerd is in grotere pakketten en verpakkingen.

 

Extra informatie

Formaat

hoogte: 260cm
diameter: 160cm

Materiaal

hout, plastic, textiel, metaal

Buitengebruik

niet gemaakt voor permanent buitengebruik

Artikelnummer - EAN8719979827328
ProductcodeKP-JWT2761-1-w