Lange Klimopslinger 500cm

18,95 15,66 excl.

500cm Lang!

Met zeer veel zwaar blad en zijtakken.

Absoluut zeer natuurgetrouw.

 

Uitverkocht

Aantal Korting
6 tot 11 producten % 5,00
12 tot 59 producten % 10,00
60 tot 600 producten % 15,00

Beschrijving

Lange Klimopslinger 500cm.

Deze Lange Klimopslinger 500cm is een prachtig en handzaam product.

De kwaliteit van deze Lange Klimopslinger 500cm is zeer natuurgetrouw.  Deze klimop variant is voorzien van bijzonder veel bladbundels die om en om aan de slinger zijn vastgemaakt. De bladsetjes zijn onderling ook nog eens verschillend waardoor de slinger zeer natuurlijk oogt.

De bladeren zijn van een zacht kunststof materiaal met daarop een duidelijke witte nerf. De kleur van het blad is onderling ook verschillend. Grotere donkere bladeren en kleine lichtere bladeren. De grote bladeren zijn wel 12cm lang en 12cm breed. Terwijl de kleinste blaadjes maar een cm of 2 lang zijn. Ook is deze klimopslinger voorzien van veel gekrulde en gedraaide uitlopers. Deze maken de slinger nog een heel stuk echter.

Let wel, deze slinger komt het best tot zijn recht wanneer je de tijd neemt om de bladrozetjes netjes open te vouwen en de grotere blaadjes aan deze rozetjes omlaag te duwen.  Indien je de tijd neemt wordt de slinger absoluut nog veel mooier.

Behalve de natuurgetrouwe bladeren en rozetjes, is deze slinger vooral ook lekker lang. Je kunt er dus grote oppervlakten meer verwerken. De Lange Klimopslinger 500cm wordt evenals de rest van deze natuurgetrouwe serie klimopslingers en lianen voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruikt. Of het nou in de horeca is, op een beurs of in een winkel. Het is een absolute top opvuller die voor een mooie groene sfeer zorgt. Een echte aanrader dus!

De kunst-klimop  is voorzien van een interne metaaldraad. Daardoor is de slinger makkelijk in alle vormen te buigen.    En daarmee blijft de klimop dan ook beter in model.

Kortom een top kwaliteit product dat zijn equivalent in Nederland en België niet kent.

 

 

Extra informatie

Formaat

lengte: 500cm

Materiaal

plastic, textiel, metaal

Buitengebruik

Levensduur buiten onbekend. Geschat 1 tot 3 jaar.
Mogelijk verkleuring door de zon of kapot waaien.

Artikelnummer - EAN8719979820879
ProductcodeKP-JWH209-1

Andere suggesties…