Kunstpalmblad & Bananenblad

Kunstpalmblad & bananenblad.

Kunstpalm.nl biedt een uitgebreid assortiment kunstgroen aan in de vorm van kunst palmbladeren, kunst bananen bladeren, kunst takken, palmbladeren en heel veel andere groene kunstdecoratie.

Onze kunstplanten bladeren zijn van zeer goede kwaliteit. Hierbij hebben we palmbladeren en bananen bladeren in diverse soorten, maten en kwaliteit in het assortiment. Zo bieden we grote palmbladeren maar ook kunst palm blad voor buiten aan. Deze palmbladeren zijn voorzien van een u.v. filter tegen verkleuring door de zon.

Onze nep palmtakken en nep banaanbladeren worden veel gebruikt als decoratie voor etalages, filmsets, toneel voorstellingen, beurzen en als feest decoratie. De palmbladeren zijn van zeer goede kwaliteit en makkelijk te hergebruiken. Wij kunnen ook in grotere hoeveelheden palmboomtakken  en namaak bananenbladeren voorzien en desgewenst ook  zeer grote maten palm of bananenblad verzorgen.  De namaak palmbladeren ook wel nep palmbladeren of nep bananenblad genoemd zijn zoals gezegd voor heel veel doeleinden geschikt. Onze Namaak bananenbladeren en andere kunst bladeren zijn altijd voorzien van een stevige steel waardoor de bladeren goed vast te zetten zijn aan bijvoorbeeld een paal of hekwerk.

De kwaliteit van het Kunstpalmblad & Bananenblad is zeer hoog. Zo zijn de bananenbladeren van dik p.u. materiaal gemaakt waardoor ze zwaar zijn,en zelfs aanvoelen als echt bananenblad.  Ook de palmbladeren hebben we in diverse maten en soorten. De bladeren hebben een mooie natuurlijke uitstraling en hangen ook door als een echt palmblad wanneer je deze aan de steel vasthoudt.

Kortom prachtige namaak planten bladeren van zeer mooie en realistische kwaliteit.

Trefwoorden in deze categorie:  kunstgrasstekertjes, kunstgras-steker, kunstgrassen in pot, kunstbladeren, kunstplambladeren, kunsttakjes, kunstbladeren, kunstloofbladeren, kunstbananenbladeren, kunstbanaanblad, kunstplanten, kunstboom, bananenblad.

Toont alle 36 resultaten