Namaak Palmbladeren XL 120cm

9,95 8,22 excl.

Groot kunst-palmblad.

Mooie grote en zware kwaliteit!

Uitverkocht

AantalKorting
12 tot 23 producten% 5,00
24 tot 600 producten% 10,00

Beschrijving

Namaak Palmbladeren XL 120cm.

Deze Namaak Palmbladeren XL 120cm zijn behalve heel groot ook van heel mooie kwaliteit materiaal.

Het blad heeft een totale lengte van 150cm waarbij het blad zelf 120cm lang is. De rest is een metalen pin waarmee het nep palmblad bevestigd kan worden. De Namaak Palmbladeren XL 120cm zijn 50cm breed.

De metalen pin in het blad kan eenvoudig worden gebogen zodat je zelf de gewenste vorm van het blad kunt bepalen. Houdt er hierbij rekening mee dat een enigszins ronde vorm het meest natuurlijk oogt.

Naast deze grote namaak palmboombladeren leveren wij ook palmblad hulzen. Deze hulzen zijn geschikt om de kunstpalmbladeren in te steken. De huls zelf kun je vastmaken aan een paal of wand. Het palmblad kan daar eenvoudig ingestoken worden. Zowel de huls als het blad kan in de gewenste vorm gebogen worden. Kijk voor deze palmblad hulzen bij: “Palmblad bevestigingshuls“. Deze hulzen zijn geschikt voor de kunt palmbladeren van zowel 80cm als 100cm en 120cm lengte.

Deze grote palm bladeren zijn natuurlijk zeer geschikt om te gebruiken voor decoratieve doeleinden. Je kunt eenvoudig een pilaar of afdakje omtoveren in een tropische boom of zitje. Ook deze grote palmboombladeren zijn van zeer stevige kwaliteit. De kleine blaadjes kunnen niet van het geheel afvallen. Ook zal dit blad niet snel verkleuren onder invloed van de zon. Let wel, dit is geen palmblad om jaren lang buiten te laten hangen.

Kortom een zeer groot en mooi kunst palmblad van degelijke kwaliteit waarmee je makkelijk een tropische sfeer neerzet.

Kijk voor grote neppalmbomen ook even in de categorie: Kunstpalmbomen.

Extra informatie

Afmeting

lengte: 120cm
lengte incl steel: 150cm
breed: 50cm

Materiaal

plastic, textiel, metaal

Buitengebruik

Na verloop van tijd kans op schade door wind of verkleuring door zon.

Artikelnummer - EAN8719979824204
ProductcodeKP-JWL412-3