Kunstpalmblad 80cm

5,95 4,92 excl.

Groot en breed kunstpalmblad

Prachtige natuurlijke kwaliteit

Eenvoudig te verwerken.

Uitverkocht

AantalKorting
12 tot 23 producten% 5,00
24 tot 600 producten% 10,00

Beschrijving

Kunstpalmblad 80cm.

Dit Kunstpalmblad 80cm is voor heel veel toepassingen geschikt.

Bijvoorbeeld als goedkoop alternatief om een pilaar, paal of ander voorwerp om te toveren in een grote groene palmboom. Of als tropical decoratie bij een festival, evenement of tropical party. Ook worden de palmbladeren gebruikt als decoratieve dakbedekking op een bar of beach afdakje om een extra tropisch effect te verkrijgen.

Dit kunstpalmblad van 80cm heeft een bladlengte van 80cm en loopt in de steel door tot 115cm. Het namaak palmblad is maar liefst 45cm breed. Daarmee is het een breed en goed vullend neppalmblad. Het palmboomblad is verder van zeer mooie en natuurgetrouwe kwaliteit. Het palmblad is voorzien van heel veel kleinere palmboomblaadjes die mooi breed uitvallen. Deze kunst palmbladeren zijn dan ook bijzonder vullend en geschikt om grotere oppervlakken af te dekken. Het zijn daarnaast ook extra stevige palmboom bladeren waardoor ze goed gebruikt kunnen worden in drukkere toepassingen zoals bijvoorbeeld in evenementdecoratie, fotobooths of in verhuur toepassingen.

Kortom een heel betaalbaar en kwalitatief zeer goed en vrij groot nep palmboomblad. Zeer decoratief en eenvoudig te verwerken.

Kijk voor onze grote neppalmbomen ook even in de categorie:Kunstpalmbomen“.

 

Extra informatie

Formaat

lengte: 80cm
lengte inclusief steel en mal: 114cm
breed: 45cm

Materiaal

plastic, textiel, metaal

Buitengebruik

Niet gemaakt voor buiten. Zal ongeveer een jaar meegaan.

Artikelnummer - EAN8719979820725
ProductcodeKP-JWL412-1-pb80

Andere suggesties…