Buiten Klimop Slinger 200cm

8,99 7,43 excl.

Mooiste en beste kwaliteit

Geschikt voor buiten!

Super stevig

Uitverkocht

Aantal Korting
5 tot 9 producten % 5,00
10 tot 29 producten % 10,00
30 tot 300 producten % 15,00

Beschrijving

Buiten Klimop Slinger 200cm.

Deze zeer natuurlijke Buiten Klimop Slinger 200cm is van de allerbeste en mooiste kwaliteit.

Deze slinger onderscheidt zich van alle andere soorten klimop in de markt doordat ze is gemaakt uit één stuk. Dat wil zeggen dat de blaadjes en takjes allemaal aan dezelfde hoofdtak vastzitten en er niet af kunnen waaien, breken of vriezen. De blaadjes zijn dus niet zoals bij alle andere klimop op de hoofd-draad geprikt.

Daar komt bij dat deze slinger veel minder snel verkleurt onder invloed van de zon. Met ander woorden, deze slinger is zeer geschikt voor buitengebruik. Het maakt niet uit of dit nou op een balkon, onder een afdak of in de open lucht is. Het betreft een absoluut top kwaliteit product en is uniek in de markt.

Deze Buiten Klimop Slinger 200cm is zogezegd 200cm lang en heeft daarnaast nog 7 stuks zijscheuten die heel eenvoudig alle kanten op te buigen zijn. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat de kunstklimop zal beschadigen. De blaadjes zitten vast en blijven vast! Daarbij zit er ook nog eens echt heel veel blad aan deze klimopslinger.

Behalve de kwaliteit is deze kunstklimop natuurlijk ook zeer realistich op het oog. Ze bestaat uit zowel kleinere als grotere bladeren. Daarnaast zijn de bladeren aan het uiteinde telkens iets lichter van kleur zoals dat bij echte verse klimop ook het geval is. Ook zijn de baaldjes voorzien van nerven die echt heel natuurlijk overkomen. De nerven zijn daarbij ook voelbaar in het reliëf. Dat wil zeggen dat ze dus niet erop gespoten of geschilderd zijn. Het blad voelt zelfs als echte klimop aan.

Kortom, ben je op zoek naar de echt allerbeste kwaliteit klimop. En ook nog eens geschikt voor intensief gebruik of buiten gebruik?

Dan is dit absoluut een aanrader. Geweldige kwaliteit en veel waar voor je geld.

Extra informatie

Afmeting

lengte: 200cm
aantal zijtakken: 7

lengte zijtakken:
-4 x 50cm
-3 x 30cm

Materiaal

metaal, plastic

Buitengebruik

ja

Artikelnummer - EAN8719979824341
ProductcodeKP-LTT20-04