Kunstklimop & Kunstlianen

Kunstklimop & kunstlianen.

Kunstpalm.nl verkoopt een evenwichtig samengesteld assortiment Kunstklimop en Kunstlianen. Voor al onze kunstlianen en namaak klimop geldt dat er altijd ruime hoeveelheid van op voorraad is.
We hebben een heel mooi assortiment kunstklimop slingers en kunstliaan slingers. Deze zijn zowel in diverse lengte maten als in verschillende soorten en kwaliteiten te verkrijgen.
Wat betreft de soorten hebben wij altijd de standaard kunst klimop slingers in het assortiment zitten alsook de zeer realistische kunstklimopslingers. Beide soorten zijn zeer attractief. De prijs geeft ook gelijk het verschil in kwaliteit weer. De wat duurdere kunst-klimop is nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Ze zijn zeer goed gevuld en voorzien van zijtakken en uitschieters. Absoluut topkwaliteit.
Hetzelfde geldt voor onze unieke kunstlianen. Deze zijn zowel in het donkergroen als in het groen/geel gevlekt te verkrijgen, natuurlijk ook weer in verschillende lengtes. Deze kunstlianen zijn nergens anders te verkrijgen en al helemaal niet in dergelijke zware realistische kwaliteit. Deze kunst-lianen zijn nagenoeg niet van echt te onderscheiden en daarmee ook zeer geschikt als decoratie van allerhande plaatsen. Ze worden ondermeer ook gebruikt voor televisie en theater juist vanwege de prachtige kwaliteit.

Informatie kunstklimop & kunstlianen

Onze  Kunstklimop & kunstlianen zijn makkelijk te verwerken. Bijvoorbeeld door ze om een paal heen te draaien of vast te maken aan een randje. Het geheel krijgt dan direct een andere sfeer. In de grotere kunstplanten slingers zit een metaaldraadje verwerkt waardoor ze nog eenvoudiger ergens om heen te draaien zijn of in de gewenst positie te vouwen zijn. Vaak ook worden de kunsthedra slingers en kunstliaan planten vanuit de hoogte in een ruimte opgehangen om zo de sfeer van een jungle na te bootsen. De grotere lengtes van deze jungleplanten van 500 cm zijn hiervoor vaak uitermate geschikt.

Een groot voordeel onze namaak klimop, ook wel kunst klimop genoemd geldt dat wij ook losse stuks leveren. U kunt dus zowel grote als kleine aantallen bestellen en ook nog eens door elkaar. Behalve deze losse klimop slingers, hedera slingers en liaan slingers leveren wij deze ook als kant en klaar product in combinatie met echte krul lianen / kronkel lianen. Hiermee is de afwerking van bijvoorbeeld een overkapping, serre, veranda of balkon heel snel en aangenaam af te werken.

Kunstpalm.nl kan ook in grotere hoeveelheden van dergelijke kunst guirlandes voorzien. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.
Natuurlijk krijgt u bij grotere afname interessante kortingen. Wij leveren hiernaast ook een uitgebreid assortiment kunstplanten en kunstbomen.

Toont alle 36 resultaten