Lange Bontgekleurde Klimop Slinger 500cm

22,95 18,97 excl.

500 cm lang!

Bont gekleurd

Uitverkocht

AantalKorting
6 tot 11 producten% 5,00
12 tot 480 producten% 10,00

Beschrijving

Lange Bontgekleurde Klimop Slinger 500cm.

Deze lange bonte kunst klimop slinger is een super handig en decoratief product.

De kwaliteit van deze Lange Bontgekleurde Klimopslinger 500cm is zeer natuurlijk en stevig.  Deze bonte klimop variant is voorzien van bijzonder veel blad bundeltjes die over de gehele slinger verdeeld zijn. Ook onderling verschillen de bladsetjes waardoor deze slinger zeer natuurlijk en vol overkomt.

De bladeren zijn van zachte kunststof textiel gedragen materiaal met daarop een duidelijke witte nerf. De kleur van de bladeren is onderling verschillend. Ieder blad heeft zijn eigen gemixte kleuren. Overwegend oranje-rood met afwisselend her en der groene en gele vlekjes. De Lange Bontgekleurde Klimop Slinger 500cm is dan ook zeer geschikt om als herfstdecoratie te gebruiken.

De grote bladeren zijn wel 12cm lang en 12cm breed. Terwijl de kleinste blaadjes slechts een centimeter of 2 lang zijn. Ook heeft deze klimopslinger heel veel gekrulde en gedraaide uitlopers. Deze maken de slinger nog een heel stuk echter.

Let wel, deze slinger komt het best tot zijn recht wanneer je even de tijd neemt om de blad-rozetjes netjes open te vouwen en de grotere blaadjes van deze rozetjes omlaag te duwen.  Indien je hiervoor de tijd neemt wordt de slinger nog een stuk mooier.

Behalve de natuurgetrouwe bladeren en rozetjes is de slinger van een flinke lengte. Je kunt er dus ook grote oppervlakten decoreren. De Lange Bontgekleurde Klimop Slinger 500cm wordt evenals de rest van onze serie natuurlijke klimopslingers en kunstlianen voor zeer uiteenlopende toepassingen gebruikt. Denk hierbij ondermeer aan horeca, terrassen, balkons en etalages. Het is een absolute top opvuller die voor een mooie groene en kleurrijke sfeer zorgt. Een echte aanrader dus!

De kunstklimop is voorzien van een interne metaaldraad. Hierdoor is deze hedera slinger makkelijk in alle vormen te buigen of ergens aan vast te maken. Hiermee blijft de klimop dan ook goed in model.

Kortom een mooie kwaliteit product met flinke lengte en uniek in haar soort!

Kijk voor al onze klimop en lianen in de categorie: kunstklimop en kunstlianen“.

Extra informatie

Materiaal

plastic, textiel, metaal

Buitengebruik

Levensduur buiten onbekend. Geschat 1 tot 3 jaar.
Mogelijk verkleuring door de zon of kapot waaien.

Artikelnummer - EAN8719979827779
ProductcodeKP-JWH203-1

Andere suggesties…