ClickCease

Retourneren

Retour sturen en omruilen.

Retourneren

 • U bent niet tevreden? Of het product is toch niet wat het moet zijn?
 • U plaatste een bestelling als consument. (niet bedrijfsmatige bestelling).
 • Geen zorgen! Bij Kunstpalm.nl begrijpen we dat. En dus kunt u altijd binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van uw bestelling melden dat u het product wilt retourneren.
 • U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
 • Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden of download het formulier onderaan deze pagina).
 • Volgt u daarvoor a.u.b. de volgende stappen:

1. Gelieve te mailen naar info@kunstpalm.nl met de vermelding dat u het product wilt terugsturen. Gelieve daarbij uw naam en factuur-of ordernummer te vermelden.

2. U kunt er voor kiezen zelf het transport te verzorgen. In dat geval verzoeken wij u het product te verzenden naar het volgende adres: Copernicusstraat 5, 6604CR te Wijchen onder vermelding: “retour kunstpalm.nl”. Gelieve ook uw naam en ordernummer toe te voegen.

3. U kunt ook kunstpalm.nl verzoeken het transport voor u te organiseren. Gelieve dan uw voorkeursdatum (ma-vr) aan te geven waarop het afhalen moet plaatsvinden. Kunstpalm.nl zorgt er dan voor dat er die dag een vervoerder het pakket komt afhalen. Let wel. De retourkosten worden in dit geval op het terug te betalen bedrag ingehouden. De retourkosten van een standaard pakket bedragen €24,50 excl. btw per ophaalpoging. XL pakketten (langer dan 180cm) of meerdere stuks brengen meerkosten met zich mee. Bij vragen gelieve informatie in te winnen via een mail aan info@kunstpalm.nl

4. Leest u a.u.b. ook onderstaande tekst zorgvuldig door. Deze heeft betrekking op de kosten en het terugboeken van uw betaling.

Kosten en terugboeken.

 • De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 • Retourneringskosten zijn altijd voor de koper, kunstpalm.nl houdt zich wel verantwoordelijk voor de transportkosten van een eventueel vervangend product.
 • Indien uw het retour transport door kunstpalm.nl laat verzorgen wordt bij pakketten met een lengte groter dan 180cm of een gewicht groter dan 30 kg een toeslag in rekening gebracht conform de werkelijke transportkosten.
 • Wanneer wij het product retour hebben ontvangen zullen wij het op gebruiksporen en schade controleren. Na deze controle zullen wij het aanschafbedrag minus de retour kosten direct, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening terugboeken.
 • Alle kosten betreffen de daadwerkelijke vervoerskosten. Kunstpalm.nl beoogt hierin geen winstdoelstelling.

Voorwaarden

 • Tijdens de bezichtingstermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
 • Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kunstpalm.nl retourneren.
 • Kunstpalm.nl zal direct na ontvangst van de retourgoederen beoordelen of deze in correcte staat zijn teruggezonden.

Download formulier Herroepingsrecht