Kunstagave Acapulco 60cm

39,95 33,02 excl.

Zeer attractieve kunstagave

Mooi en stevig afgewerkt

Met brede dikke bladeren

Een echte aanrader!

Uitverkocht

AantalKorting
2 tot 5 producten% 5,00
6 tot 200 producten% 10,00

Beschrijving

Kunstagave Acapulco 60cm.

Deze unieke Kunstagave Acapulco 60cm maakt vast onderdeel uit van het assortiment van Kunstpalm.nl.

Deze Kunstagave is ongeveer 60cm hoog en 50cm breed.

De Kunstagave Acapulco 60cm  is op zeer natuurgetrouwe wijze nagemaakt en voorzien van dikke smal uitlopende kunstbladeren in geel-groene kleurstelling. Onderaan de plant is de verdikking ook nog voorzien van de oudste afgestorven blad-stronken om het geheel zo realistisch mogelijk te laten ogen. Deze plant is van zeer mooie en degelijke kwaliteit en laat zich kenmerken door haar stevigheid en echtheid. Het betreft een absolute topplant die heel lang meegaat. Deze namaak agave wordt ook veel buiten gebruikt. Bijvoorbeeld in een hoge vaas of plantenbak bij de ingang van een gebouw.

De kunstagave Acapulco wordt voorzien van een zwarte verzwaarde pot waarin de kunst agave stabiel blijft staan. Natuurlijk is deze ook nog in een grotere pot te plaatsen. De hoogte van de plant inclusief pot is zo’n 60cm hoog en 50cm breed. Het potje is 13cm hoog en de heeft een doorsnede van 16cm.

Kunstagave Acapulco 60cm  wordt in zijn geheel geleverd in een kartonnen doos. Na ontvangst kunnen de bladeren eenvoudig opengebogen worden tot de gewenste stand. Daarna is de kunstplant klaar voor gebruik.

 

Extra informatie

Formaat

hoogte: 60cm
doorsnede: 50cm
pothoogte: 13cm
pot doorsnede: 16cm

Materiaal

PE-plastic

Buitengebruik

ja, enkele jaren

Artikelnummer - EAN8719979820541
ProductcodeKP-JWT2946-1

Andere suggesties…