Kunstcactusbol 17cm

23,95 19,79 excl.

Decoratieve kunstcactus bol.

Stevig en mooi product.

Mooie donkergroene kleur en net echt!

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 6 producten % 5,00
7 tot 12 producten % 10,00
13 tot 24 producten % 15,00

Beschrijving

Kunstcactusbol 17cm.

Kunstcactusbol 17cm is een middelgrote bolcactus met een diameter van 17cm en een totale hoogte van 28cm inclusief het potje.

De leuke Kunstcactusbol 17cm is een vrolijk en ook mooi product dat uniek is voor de Nederlandse en Belgische Markt. de Bol is evenals de grotere en kleinere varianten zeer degelijk van kwaliteit en daarnaast ook op een realistische wijze uit de natuur nagemaakt. de grappige kunststof naaldjes zijn net echt maar prikken niet. Het is dus ook een leuk object om bijvoorbeeld kinderen met cactussen kennis te laten maken.

Daarnaast is het natuurlijk een zeer decoratief product dat door zijn degelijke kwaliteit heel lang mee zal gaan.

De diverse soorte kunstkactusbollen en dus ook de  Kunstcactusbol 17cm worden voor vele doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld als decoor materiaal of voor fotoshoots. Daarnaast worden ze ook veel toegepast in educatieve omgevingen zoals bibliotheken, scholen en museums.

Natuurlijk is deze  Kunstcactusbol 17cm ook heel geschikt om een sfeer van woestijn, droogte of landschap neer te zetten. De combinatie van de diverse kunstcactus bollen maakt het geheel nog sfeervoller. Ook worden deze kunstcactussen veel gebruik in bijvoorbeeld een Mexicaans restaurant of een themapark.

Kortom een heel bijzonder en uniek product dat voor vele doeleinden geschikt is.

De  Kunstcactusbol 17cm wordt kant en klaar geleverd en is na uitpakken direct klaar voor gebruik.

Een leuk en prikkelend product!!

Extra informatie

Hoogte

28cm

Materiaal

plastic, hout, beton, mos

Artikelnummer - EAN8719979820404
ProductcodeBAB202TJ