Harmonica Haag met Bonte Laurier

59,95 49,55 excl.

Mooie bonte harmonicahaag.

geschikt voor langdurig buitengebruik.

Zich tdicht met heel veel blad.

Uitverkocht

AantalKorting
4 tot 7 producten% 5,00
8 tot 100 producten% 10,00

Beschrijving

Harmonica Haag met Bonte Laurier.

Deze Harmonica Haag met Bonte Laurier heeft een zeer hoge blad dichtheid.

Evenals de andere harmonica kunsthagen is ook deze Harmonica Haag met Bonte Laurier van zeer goede kwaliteit en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

De haag bestaat uit wilgen takken die onderling met elkaar verbonden zijn. Hieraan is een grote hoeveelheid dikke kwaliteit groen bladeren vastgemaakt. De bladeren zijn zeer natuurlijk van vorm en verschillen onderling ook wat van formaat. Daarnaast is een groot deel van de blaadjes aan het uiteinde lichter, wat gelig van kleur. Een zeer realistische weergave van een echte bonte laurier. Ook zijn de bladeren voorzien van een nerf om ze nog wat echter te laten lijken.

De Harmonica Haag met Bonte Laurier is zeer stevig en heel handig in gebruik. Ook deze haag wordt vaak gebruikt als afscheiding hekje bij tuinen, tegen een bestaande schutting en natuurlijk als balkon afscheiding.  De Harmonica Haag met Bonte Laurier oogt van beide kant heel aangenaam. Natuurlijk is het wel zo dat de haag aan de kant met bladeren het mooiste oogt.

Het grote voordeel van deze haag is dat ze in hoogte en maat aan te passen is.

Afmetingen.

In opgevouwen toestand is de haag 135 cm hoog en 50 cm breed. Van daaruit kun je alle hoogtes en breedte zelf bepalen door de haag te laten zakken in het gewenste formaat. Maximaal zal de haag nog slechts 45 cm hoog zijn en 300 cm lang. Alle maten daartussen zijn mogelijk. Een standaard maat is bijvoorbeeld 100 cm hoog bij 210 cm breed, of 70 cm hoog bij 270 cm breed. Super handig omdat je zo goed rekening kan houden met de hoogte van het hekwerk of balkon. Daarnaast is het ook mogelijk deze harmonica hagen bijvoorbeeld in tweeën te delen.

Behalve de foto’s is er ook een filmpje te zien waarin je kunt zien hoe de haag open en dicht gaat.

Kortom een zeer dichte harmonica haag met een bonte bladkleur van top kwaliteit. Voorzien van een u.v. filter die de haag beschermt tegen verkleuring door de zon. Deze haag is kleurvast en ontzettend stevig.

Kunstpalm.nl levert deze harmonica hagen uit eigen import en staat daarmee garant voor zeer goede kwaliteit en de allerbeste prijzen.

Mocht u vragen hebben over deze haag of een advies willen voor de juiste keuze dan kan dat natuurlijk.

Neem ook eens een kijkje bij onze natuurgetrouwe Kunstbomen.

Extra informatie

Materiaal

plastic, wilgenhout, metaal

Maat

Van 135 cm hoog en 50 cm breed
Tot 45 cm hoog en 300 cm breed

Artikelnummer - EAN8719979823320
ProductcodeKP- MZ186006A