Harmonica Haag met Groene Laurier

74,95 61,94 excl.

Zeer volle groene harmonica haag.

Van absolute top kwaliteit.

Voor buitengebruik en op balkon.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 3 producten % 5,00
4 tot 7 producten % 10,00
8 tot 32 producten % 15,00

Beschrijving

Harmonica Haag met Groene Laurier.

Ook deze zeer goed gevulde Harmonica Haag met Groene Laurier is een vast onderdeel van ons assortiment.

Evenals de andere harmonica hagen is deze laurierhaag van zeer  goede kwaliteit. Deze Harmonica Haag met Groene Laurier is gemaakt om zonder enig onderhoud buiten tegen bijvoorbeeld een schutting, balkon of ander hekwerk te plaatsen. De haag is heel eenvoudig vast te maken met bijvoorbeeld snelbinders of ijzerdraad. De haag zit geheel vol met mooi dik groen laurier blad dat onderling wat van formaat en kleur verschilt waardoor het zeer natuurlijk oogt. De haag is blijvend groen en van zeer mooie en degelijke kwaliteit

Zoals de naam al zegt is deze haag flexibel.  De maatvoering  is eenvoudig aan te passen aan de plek waaraan ze bevestigd moet worden. Kijk voor een goed idee ook even bij de foto’s of het filmpje. De bladeren zijn voorzien zoals al onze kunsthagen van een goede kwaliteit u.v. filter waardoor de haag kleurvast is en blijft. Eenmaal bevestigd heb je een prachtige vol-groene haag die zicht dicht is en een heel natuurlijk en groen effect heeft. Deze Harmonica Haag met Groene Laurier geeft je balkon of afscheiding een heel ander aanzicht en zorgt daarmee absoluut voor een stuk sfeerverbetering.

Maten.

De maat van de haag is in opgevouwen toestand zo’n 135 cm hoog en 50 cm breed. Eenmaal uitgevouwen kun je de haag zelf laten zakken tot 45 cm hoogte met een breedte van maar liefst 300 cm. Daar tussenin zijn alle hoogtes mogelijk zodat je de haag mooi passend kunt maken in verhouding tot de achterwand. Bijvoorbeeld van een hek of balkonhek. Ook is het mogelijk deze harmonica haag bijvoorbeeld rechtop te gebruiken.

Standaard hoogte en maten zijn onder meer 100 cm hoog bij 210 cm breed of 70 cm hoog bij 270 cm breed.

De harmonica haag blijft in iedere vorm aantrekkelijk om te zien en door de grote hoeveelheid blad ook goed gevuld en zicht dicht. De bladeren hebben een mooie structuur waardoor ook van dichtbij de Harmonica Haag met Groene Laurier natuurlijk en groen oogt.

De kunst harmonica haag wordt in een stevig plastic foedraal bezorgd en is indien gewenst hierin ook weer goed op te bergen. De verzendkosten van deze haag zijn onze standaard lage kosten en zijn eenmalig, ook wanneer u meerdere hagen besteld!

Indien u nog vragen heeft over deze of andere producten vernemen wij deze graag:

Neem ook eens een kijkje bij onze fraaie en levensechte Kunstbomen.

 

Extra informatie

Buitengebruik

Ja

Materiaal

plastic, metaal, wilgenhout

Afmeting

hoog 135 cm bij breed 50 cm
tot
hoog 45 cm bij breed 300 cm
en alle maten daar tussen in.

Artikelnummer - EAN8719979823344
ProductcodeKP-MZ186007F