Kunstplant Sedum Wanden

Kunstplant Sedum Wanden.

Ook deze Super mooie en natuurlijk ogende Kunstplant Sedum Wanden maken onderdeel uit van ons assortiment kunstplant wandbekleding.

Deze Sedum wanden zijn van zeer stevige dikke kunstplanten gemaakt die op een smaakvolle wijze door elkaar gemixt zijn.

De namaak sedum wandbekleding wordt geleverd in matten van 100 x 100cm. De matten kunnen aan alle zijden aan elkaar geklikt worden zodat ieder gewenst oppervlak gevuld kan worden. Ook zijn de matten naar wens in te korten of met andere matten te combineren.

Informatie kunstplant Sedum Wanden.

Deze namaak vetplant hagen zijn heel geschikt om binnen maar ook om buiten te gebruiken. Ze zijn voorzien van een goede uv-werende laag waardoor ze nauwelijks tot niet verkleuren.

De nepplanten muurdecoratie is heel gemakkelijk vast te maken aan bijvoorbeeld een hekwerk, gaas of een houten frame.

Doordat de Kunstplanten Wanden zo divers zijn qua invulling zijn ze ook heel geschikt om bijvoorbeeld als wand in een restaurant, hotel lobby of als sfeermaker op een beursstand te gebruiken. Absoluut een mooi en decoratief gezicht!

De verschillende kunstplantjes zitten degelijk vast aan een plastic frame. Deze planten zijn makkelijk in de gewenste richting te plooien nadat de matten zijn aangebracht. Doordat het verschillende kleine plantjes zijn, krijgt de wand een mooi relief. Hierdoor is het ook een heel leuk gezicht vanaf de zijkant.

Kortom, deze Kunstplant Sedum Wanden zijn echt een absoluut topproduct dat uniek is in zijn soort. Bekijk ook ons uitgebreid assortiment kunsthagen.

Toont alle 4 resultaten