Wit-roze Kunst Azalea 165cm

84,95 70,21 excl.

Mooie stevige Wit-roze Kunst Azalea 165cm

Helemaal vol mooie bloemen!

 

Uitverkocht

AantalKorting
2 tot 3 producten% 5,00
4 tot 8 producten% 10,00

Beschrijving

Wit-roze Kunst Azalea 165cm.

Deze prachtige Wit-roze Kunst Azalea 165cm is een ware lust voor het oog.

Deze unieke kunst bloemen boom is van zeer goede en natuurlijke kwaliteit. Beide kruinen van deze bloemboom zitten helemaal vol met overwegend witte bloemen die voorzien zijn van kleine beetjes roze kleur. Daarmee is het een bijzonder aangename bloem-boom die behalve heel veel bloemen ook veel natuurlijke groene blaadjes en takjes heeft.

Zoals gezegd heeft deze kunst Azalea twee bolvormige kruinen vol wit roze bloemen en groen blad. Daarnaast is de plant voorzien van een mooie natuurlijke liaan gedraaide stam waar de takken en bloemen op solide wijze in zijn vastgezet.

Deze Wit-roze Kunst Azalea 165cm betreft een zeer kleurrijk en vooral ook stevig product dat nauwelijks aandacht behoeft. Na het openen van de doos breng je de bloemen met de hand heel eenvoudig een beetje in model en klaar! Deze boom is van zeer goede kwaliteit en kan tegen een stootje. Daarnaast is het vooral een vrolijke en zeer decoratieve bloemen boom die absoluut van toegevoegde waarde is voor de omgeving.

De bloemenboom is heel geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld een showroom, etalage of in de horeca. Maar ook voor particulier gebruik is ze heel geschikt. Bijvoorbeeld als kunstplant in een tweede huis, op balkon, in de serre of gewoon in huis

Kortom, deze Wit-roze Kunst Azalea 165cm is een prachtige bloemboom die wij zeker aanraden!

 

Kijk voor meer kleurrijke kunstbloemen ook eens in de categorie: “Kunstbloemen“.

Extra informatie

Hoogte

165cm

Materiaal

Polyester, plastic, beton, mos, metaaldraad

Buitengebruik

Ja, 1-3 jaar. Bij voorkeur onder een overkapping zoals balkon, serre of partytent. Gaat dan veel langer mee.

Artikelnummer - EAN8719979820435
ProductcodeST962BEB Wit-Roze