Blauwe Kunstwisteria Kiruna 180cm

114,95 95,00 excl.

Blauwe Kunstwisteria Kiruna

Prachtige felgekleurde kunstbloemboom.

Zeer realistisch en goede kwaliteit.

Vol bloemen, dikke stam en veel blad.

Uitverkocht

AantalKorting
2 tot 3 producten% 5,00
4 tot 5 producten% 10,00
6 tot 10 producten% 15,00

Beschrijving

Blauwe Kunstwisteria Kiruna 180cm.

In de serie kunstbloembomen zit ook deze Blauwe Kunstwisteria Kiruna 180cm. Een goedlopend product dat vanwege zijn zeer felgekleurde blauwe bloemtrossen erg geliefd is.

Deze Blauwe Kunstwisteria Kiruna 180cm is een echte lust voor het oog. De kunstbloemboom bestaat uit een mooie uit stevige lianen gedraaide stam stam welke is vast gezet in een zwarte kunststof pot. De takken van deze kunst- bloemboom zitten vol met realistisch groen blad en zijn natuurlijk voorzien van veel grote trossen helderblauw gekleurde Wisteria bloemen.

Het betreft absoluut een zeer degelijk en natuurlijk ook mooi product dat voor vele doelen toepasbaar is. Vaak worden deze planten gebruikt in showrooms, etalage’s of ter verfraaiing van bijvoorbeeld een kinderspeeltuin. Maar ook als kunst huiskamerplant is dit een heel leuk en decoratief vrolijk product.

Deze Blauwe Kunstwisteria Kiruna 180cm  kunstbloemboom wordt bezorgd in een stevige kartonnen doos en is na uitvouwen direct klaar voor gebruik.

Mocht u vragen hebben of nadere informatie wensen neemt u dan u.a.b. contact met ons op via mail of telefoon. (Zie contact).

Natuurlijk bent u ook van harte welkom deze en andere producten bij ons te komen bekijken.

Extra informatie

Hoogte

180cm

Matriaal

liaanhout, textiel, plastic, beton, mos, metaal

Artikelnummer - EAN8719979820480
ProductcodeBAB116TCblauw