Kunstbloem Plant voor Buiten Roze

8,95 7,40 excl.

Kunstbloem steker voor buitengebruik.

Met stevige roze bloemen.

Makkelijk te verwerken.

Uitverkocht

Aantal Korting
2 tot 5 producten % 5,00
6 tot 11 producten % 10,00
12 tot 60 producten % 15,00

Beschrijving

Kunstbloem Plant voor Buiten Roze.

De Kunstbloem Plant voor Buiten Roze is een kunstbloem plant die speciaal is gemaakt om buiten te kunnen gebruiken.

Deze Zeer volle bloemplant is een zogenaamde planten steker. Dat wil zeggen dat het een complete plant is maar geen pot heeft. Het plantje is gemaakt om los te gebruiken. Bijvoorbeeld in een planten bak te steken of aan een paal vast te maken . Vaak worden dergelijke stekers ook gebruikt als decoratie product, bijvoorbeeld in een showroom of etalage.

Deze Kunstbloem Plant voor Buiten Roze is een +/- 50 cm hoge plant waarvan de 8 hoofd takken samen komen in een dikkere plastic steel. De hoofd takken zijn op hun beurt weer verdeeld in meerdere zijtakken. Al deze takken zijn voorzien van zeer zware en dikke kwaliteit groene kunstbladeren. De takken hebben op hun beurt weer een dikke roze bloemen en bloemknoppen aan het uiteinde. Zowel de takken als de bladeren als de bloemen zijn voorzien van een u.v. filter tegen verkleuring door de zon. Ook zijn ze zeer goed vastgezet en blijven dus ook met slecht weer goed vast zitten. Kortom een ideaal product om ook buiten of op een balkon als decoratie te gebruiken.

De roze bloemen zijn gemaakt van dik plastic maar zien er toch heel natuurlijk en vrolijk uit door hun gekartelde randjes en de namaak meeldraden in de bloemkelk. Ook de knoppen maken het geheel weer een stuk realistischer voor het oog. De takken van deze plant zijn allemaal voorzien van een interne metaaldraad waardoor je de plant makkelijk in het gewenste model kunt buigen.

De plant is inclusief het steek gedeelte zo’n 50 cm hoog. Wanneer je de steker wegwerkt zal de plant ongeveer een hoogte overhouden van zo’n 35 cm hoog en breed zo’n 35- 40 cm. De plant kan goed gecombineerd worden met andere kunstplanten. Het is gebruikelijk meerdere van een steker bij elkaar te steken om een bak te vullen. Na de installatie en het in model vouwen van deze Kunstbloem Plant voor Buiten Roze heb je er verder geen omkijken meer naar.

 

 

Extra informatie

Buitengebruik

ja

Materiaal

plastic, metaal

Formaat

hoog: 35 – 50cm
breed: 30 – 40cm
afhankelijk van toepassing.

Artikelnummer - EAN8719979823382
ProductcodeKP-MZ187006C-roze