Harmonica Hagen

Harmonica Hagen.

Wij bieden ook deze decoratieve en praktische harmonica hagen aan.

Onze uitvouwbare kunsthagen zijn uitermate geschikt als afscheiding voor bijvoorbeeld balkons, schuttingdelen, hekwerken of als terrasafscheiding.

Behalve praktisch zijn ze ook heel mooi met een natuurlijk uiterlijk.

Informatie harmonica hagen.

De harmonica hagen danken hun naam aan het eenvoudige en handige systeem waardoor ze in elke gewenste vorm Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. De kunst blad hagen bestaan uit stevige wilgentakken waarop hoogwaardige u.v. bestendige kunstbladeren en kunstbloemen zijn vastgemaakt. Door ze in een harmonica vorm te verwerken zijn ze volledig open te zetten als ook helemaal te sluiten.

Bij de product foto’s tref je zowel open als gesloten beelden aan. Ook zijn er filmpjes te zien waarin het openen en sluiten is te zien.

Kunstpalm.nl biedt een mooi assortiment harmonicahagen aan die geschikt zijn voor zowel buiten als binnengebruik. Om het assortiment aantrekkelijk te houden hebben we ervoor gekozen zowel groene als bonte maar ook kunsthagen met bloemen aan te bieden.

Omdat wij onze kunsthaag zelf importeren bieden wij niet alleen de allermooiste kwaliteit maar ook de goedkoopste harmonica hagen en goedkope balkonhaag aan. Onze goedkope harmonicahaag en goedkoopste balkon hagen zijn direct leverbaar uit ons eigen magazijn. Ook is het mogelijk om deze betaalbare balkonhagen bij ons te komen bekijken en direct mee te nemen.

Waar te gebruiken?

De uitvouwbare kunsthagen zijn zeer geschikt om te gebruiken op plaatsen als:

– Balkon afscheidingshaag

– Terras afscheiding hagen

– Groene muur bedekking

– Groene camping wand afscheiding

– Groen hekwerk op beurzen

– Showroom deviders

– Balkon hagen

Het grote voordeel is dat deze harmonica hagen flexibel zijn en dus aan te passen zijn in hoogte en breedte. Bijvoorbeeld een balkon of terraswand. Kortom een prachtig innovatief product waar je jarenlang plezier van zult beleven.

Verzending: Onze Harmonicahaag wordt goed verpakt als standaard pakket verzonden. U betaald slechts éénmaal de verzendkosten a  €9,95- inclusief btw ongeacht hoeveel u bestelt van deze hagen.

 

Toont alle 4 resultaten